WORKSHOP ARMBAND & SLEUTELHANGER MAKEN THUIS

          

Wil jij met je kind een creatief kinderfeestje thuis houden? Dat kan bij ons ook.
Met onze workshopbox wordt het zeker een succes. Voor maar € 9,50 per kind. Minimaal 6 kinderen.

Wat houd het in:
Je krijgt van ons alle materialen (opgestuurd of ophalen) die nodig zijn om 3 kralen armbanden/enkelbandje en een sleutelhanger te maken.
In de box zitten dus onder andere veel verschillende kleuren en soorten kralen en leer, bedeltjes, tangetjes, rijgborden, elastiek, foto's van voorbeelden, instructies enz. 

Wil je de sieraden nog persoonlijker laten maken dan kan je er voor kiezen om voor ieder kind de letterkralen van, bijvoorbeeld, hun naam erbij te doen. dan komt er 1,- per kind bij.
Ook is de workshop uit te bereiden met het maken van een ring oorbel met bedel naar keuze in goud of zilver kleur. Kosten hiervan zijn 1,50 per kind. 
En om het nog meer af te maken, kan je kado doosjes bij bestellen, die eventueel ook nog door de kinderen zelf versierd kunnen worden. Dit kost 1,- per kind.

We hebben er voor gekozen om geen kant en klare pakketjes per kind te maken, zodat ze lekker zelf kunnen kiezen en er helemaal naar smaak geknutseld kan worden.

Uiteraard zijn sommige materialen, zoals bijvoorbeeld de tangetjes, in bruikleen. Deze dienen weer geretourneerd te worden.

Wil je dit kinderfeestje boeken, heb je vragen of interesse dan horen we dit graag.
mail ons: info@2be-hip.nl
of bel ons: 06-14468835 (Nancy)
                06-31223115 (Ester)

© 2017 - 2021 2 be-Hip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel