WORKSHOP KRALENKETTING

                                                           

Wil jij met jij met een aantal vriendinnen of als kinderfeestje een creatief feestje thuis houden? Dat kan bij ons ook.
Met onze workshopbox wordt het zeker een succes. Lekker thuis of door jou gekozen locatie, op de tijd en tempo die jij fijn vind. 

Wat houd het in:
In de box zitten alle materialen die nodig zijn om een kralenketting te maken. Geen kant en klare pakketjes maar van alle materialen ruim voldoende zodat er geheel naar eigen smaak een mooi sieraad gemaakt kan worden. Uiteraard met duidelijke instruktie.

Wat zit er in de box:
*verschillende kleuren, vormen en maten kralen 
*bedeltjes
*tangetjes
*rijgborden
 *elastiek
*voorbeelden
*uitdeelzakjes

Kosten van deze workshopbox zijn €6,50 per persoon. Voor 2 kettingen €9,50 pp.Wil je de ketting persoonlijker maken met letterkralen, dan komt er €1,- per kind bij.
De workshop is nog uit te bereiden met met maken van een ring oorbel met bedel naar keuze  Kosten hiervan zijn €3,- per kind. 

 Sommige materialen, zoals bijvoorbeeld de tangetjes en rijgbordjes zijn in bruikleen. Deze dienen weer geretourneerd te worden.

Je kan zelf eventueel nog voor een tafelkleed en verdeelbakjes zorgen om de tafel leuk aan te kleden. Deze aktiviteit duurt ongeveer 60-90 minuten. Afhankelijk van de leeftijd en eventuele keuzestress.
 

Wil je deze workshopbox boeken, heb je vragen of interesse dan horen we dit graag.
mail ons: info@2be-hip.nl
of bel of whatsapp ons: 06-31223115 

© 2017 - 2023 2 be-Hip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel