BESTELINFO

Een bestelling kun je plaatsen via onze webshop. Bij ieder artikel staat beschreven waar het van gemaakt is en welke bedels eraan hangen. Natuurlijk is bijna ieder artikel te personaliseren.

Extra bedels:

Wil je er bijvoorbeeld een extra bedel aan, bestel dan bij je gekozen product een extra bedel. Die kun je hier uitzoeken. Leg de gekozen extra bedel in je winkelmandje en dan maken wij hem er aan naar zoals wij denken dat het het mooiste uitkomt. Maar mocht je zelf een idee hebben laat het ons dan weten, dan maken wij het op jouw manier.

Geheel naar eigen idee:

Ook dat kan! Wij vinden het erg leuk om voor jou net dat ene speciale unieke sieraad  te maken met net die ene kleur of uitstraling die jij zou willen. Dus geef jouw specifieke wensen aan ons door via de mail, telefoon of chat via facebook. Dan maken wij een voorstel met prijsopgave en bepaal je zelf of je ermee akkoord bent.

Foto of tekst  bedels of schuivers:

Wil je graag iets met een eigen foto of tekst, kijk dan even hier wat de mogelijkheden zijn. Vermeld dat dan bij de opmerkingen bij de bestelling en stuur je foto naar het volgende mailadres : 2be-Hip@outlook.nl. Vermeld hierbij dan graag je naam en bestelnummer.​
Je kan je foto ook versturen als reactie op de bevestigingsmail die je van ons ontvangt na je bestelling. De foto wordt het mooiste als hij verstuurd is met een zo'n hoog mogelijke resolutie.

​Zodra wij de foto ontvangen hebben gaan wij ermee aan de slag en zullen wij binnen enkele dagen een voorbeeld sturen van hoe het eruit komt te zien. Als je dan akkoord gaat sturen we je een mail zodra de bestelling klaar is voor verzenden.

 

 

 

© 2017 - 2024 2 be-Hip | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel